Afwezigheid 2021

Afwezigheid: sportmedische begeleiding en vakanties

Topsport in tijden van Corona is onzeker. Wat gaat er door, wat gaat er niet door? Vorig jaar zijn heel veel evenementen afgelast en we weten niet hoe dat gaat zijn voor dit jaar. Toch is er een sportkalender gemaakt voor de topsport en dus ook een planning voor mijn sportmedische begeleiding in het buitenland. Zoals de planning er nu uitziet is er geen spreekuur op/tussen de volgende data: 22-28 februari,  5-15 maart, 26 – 30 april, 5-18 mei, 7-14 juni, 13 – 30 juli, 16 augustus – 7 september en 12 – 21 oktober.
Onder andere op de planning dit jaar qua sportmedische begeleiding staan: Parijs – Nice, Giro d’Italia, Tour of Quangxi (met team DSM) en WK Paracycling en de Paralympische Spelen in Tokyo met TeamNL.
Mochten er sportevenementen geschrapt worden, dan worden de spreekuren gewoon geopend.

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch kun je Praktijk Naeff, bij aan- en afwezigheid, gewoon bereiken via 0570-244125.
Via dit telefoonnummer of online kun je ook je afspraak in (laten) plannen.

Waarneming

Vanwege de unieke combinatie van MSK-geneeskunde en sportgeneeskunde wordt er geen specifieke waarneming geregeld in de periode van afwezigheid. Mocht je, vanwege welke reden dan ook, niet kunnen of willen wachten op een afspraak dan kun je je het beste houden aan het volgende advies:

  • Bij acute problemen kun je het beste contact opnemen met je huisarts of de huisartsenpost.
  • Voor behandelingen MSK-geneeskunde verwijzen we door naar het overzicht van behandelaars in Nederland op de website van de NVAMG.
  • Voor consulten en adviezen van een sportarts verwijzen wij door naar Sportmedisch Centrum Papendal.
  • Heb je toch een vraag voor dr. Naeff? Via whatsapp (06-37294783) kun je vaak snel antwoord krijgen, ook als hij voor sportmedische begeleiding in het buitenland zit.