Update 1/11/2022: patiëntenstop per 1 december 2022.

Een jaar geleden ben ik begonnen bij Sports Valley in Ede, zoals u hieronder nog kunt lezen. Vanwege uitbreiding van mijn werkzaamheden aldaar en uitbreiding van mijn werkzaamheden voor TeamNL/topsport heb ik besloten dat ik per 1 januari geen ruimte meer heb om mijn spreekuren in Deventer  aan te houden.

Voor bekende patiënten wordt er in Ziekenhuis Gelderse Vallei gekeken naar het opstarten van een spreekuur. Als hier meer over bekend is, kunt u dat op deze website lezen.

Mocht u een afspraak willen maken bij een andere MSK-arts kijkt dan op https://www.mskzorg.nl/overzicht-artsen

Vermindering aanwezigheid vanaf 1 december 2021

Nieuwe uitdaging

Sports Valley, onderdeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, is voor de Nederlandse en internationale topsporters al vele jaren een bekende plek. Topsportgeneeskunde, sportradiologie, sportorthopedie zijn van absoluut topniveau. Er zijn 3 sportartsen werkzaam die zich volledig toegelegd hebben op de begeleiding en advisering van topsporters.  Per 1 december 2021 ben ik 1 van deze 3 sportartsen. Ik ben per 2022 ook gestopt met mijn werkzaamheden voor Sportmedisch Centrum Papendal en het Deventer Ziekenhuis. Als laatste heb ik mijn werkzaamheden voor Go Ahead Eagles geïntensiveerd en mijn werkzaamheden voor Team DSM worden gecontinueerd.

Voor Praktijk Naeff betekent het wel een vermindering van het aantal spreekuren. De wachttijd op een consult is helaas toegenomen tot een tijd die u eerder niet van mij gewend was. Ook zal ik mogelijk nog meer afwezig zijn in verband met nationale en internationale topsportevenementen.

Ik wil dan ook nog meer focussen op sporters in Praktijk Naeff. Voor bekende patiënten zal dit niet gelden, maar voor nieuwe patiënten zal dit nog nadrukkelijker uitgevraagd worden.

Mocht u toch eerder een MSK-arts nodig hebben, dan kunt u voor een overzicht van MSK-artsen kijken op https://www.mskzorg.nl/overzicht-artsen.

Nieuwe MSK-arts?

Momenteel heb ik de vraag uitstaan binnen de MSK-geneeskunde Nederland welke MSK-arts een deel van mijn werkzaamheden op Dok111 zou kunnen/willen overnemen. Mocht dit zo zijn dan zou dat de afspraakmogelijkheden voor MSK-geneeskunde in Deventer weer verbeteren.

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch kun je Praktijk Naeff, bij aan- en afwezigheid, gewoon bereiken via 0570-244125.
Via dit telefoonnummer of online kun je ook je afspraak in (laten) plannen.

Waarneming

Vanwege de unieke combinatie van MSK-geneeskunde en sportgeneeskunde wordt er, zoals hierboven ook gemeld, geen specifieke waarneming geregeld in de periode van afwezigheid. Mocht je, vanwege welke reden dan ook, niet kunnen of willen wachten op een afspraak dan kun je je het beste houden aan het volgende advies:

  • Bij acute problemen kun je het beste contact opnemen met je huisarts of de huisartsenpost.
  • Voor behandelingen MSK-geneeskunde verwijzen we door naar het overzicht van behandelaars in Nederland op de website van de NVAMG.
  • Voor consulten en adviezen van een sportarts verwijzen wij door naar Sports Valley, Ziekenhuis Gelderse Vallei
  • Heb je toch een vraag voor dr. Naeff? Via whatsapp (06-37294783) kun je vaak snel antwoord krijgen, ook als hij voor sportmedische begeleiding in het buitenland zit.