Praktijk Naeff is gevestigd in Dok 111 aan de Mr. H.F. de Boerlaan 111. Je kunt er snel terecht voor een afspraak. Overdag of, als dat beter schikt vanwege bijvoorbeeld werk, tijdens het avondspreekuur. Geen probleem. Zo worden jouw rug- & nekklachten en sportblessures direct aangepakt. De praktijk is rolstoelvriendelijk en gemakkelijk per auto te bereiken. Met de parkeerontheffing die binnen te verkrijgen is, kun je bovendien gratis parkeren.

Afspraak maken

Een afspraak maak je gemakkelijk telefonisch via 0570-244125 (werkdagen tussen 8.30 – 12.00 uur en 13.15 – 16.30 uur) of online.

Online afspraak maken

Impressie van de praktijk

Meer over tarieven & vergoedingen

Je kunt bij Praktijk Naeff terecht zonder verwijzing van je huisarts*. Jouw traject begint met een persoonlijk gesprek en een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Eventueel worden ook röntgenfoto’s of een MRI-scan bekeken. Daaruit volgt een diagnose en een behandelplan. Het totale traject bestaat meestal uit 2 tot 5 behandelingen in enkele weken tijd. Zodat jij daarna weer kunt doen wat je het liefste doet.

Tarieven 2022

  • Nieuw consult (alle nieuwe patiënten): 115 euro
  • Vervolg consult: 70 euro
  • Kort consult injectietherapie (bijv. herhaalconsult prolotherapie): 50 euro
  • Nieuw consult kind <18 jaar: 85 euro
  • Vervolg consult kind < 18 jaar: 70 euro

In veel gevallen heeft jouw zorgverzekeraar in het aanvullende pakket een vergoeding opgenomen. In het overzicht met  vergoedingen 2022 kun je snel zien of dit het geval is. Na de behandeling krijg je per mail een factuur toegestuurd. Die kun je, afhankelijk van je vergoeding, voorleggen aan je zorgverzekeraar.

Voor een nieuw consult wordt 40 minuten ingepland en voor een vervolg consult 20 minuten.

Mannes Naeff is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (NVAMG) en geregistreerd in het Register Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG).

* Heb je een verwijzing specifiek voor de sportarts of ben je op zoek naar een sportmedisch onderzoek/sportkeuring? Klik dan hier voor aanvullende informatie.

Een afspraak maak je gemakkelijk telefonisch op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur en 13.15 en 16.30 uur via 0570-244125. Of maak online je afspraak. Doe je dat voor het eerst? Dan maak je eenmalig een account aan en kies je voor ‘nieuw consult’. Al eerder geweest, dan kies je voor ‘vervolg consult’. Loop je ergens vast? Bel gerust met het secretariaat of mail naar info@praktijknaeff.nl.

Binnen een week terecht

Vaak kun je binnen een week terecht. Soms is behandelaar Mannes Naeff echter in het buitenland actief, bijvoorbeeld als sportarts van Team Sunweb. In dat geval kan het lastig zijn om die ambitie waar te maken. Je kunt dan wel alvast een afspraak inplannen op de eerst volgende beschikbare tijd. En heb je urgente vragen? Dan whatsapp je hem gewoon op nummer 06-37294783. Je krijgt binnen 24 uur een reactie. Nog een tip: bij acute klachten is het ook raadzaam je huisarts te raadplegen.

Sinds begin 2019 is het als sporter ook mogelijk op het combi sportspreekuur te komen. Gratis en uniek in zijn opzet. Voor als je nog niet goed weet wie jou het best kan behandelen. Mannes Naeff kijkt dan samen met sportpodotherapeut Thomas Hesp naar jouw klacht. Beiden vanuit hun eigen expertise. Noem het een combinatiespreekuur.

Twee zien meer dan één

Lees over het hoe en waarom in het blog ‘Gratis combinatiespreekuur voor sporters: twee zien meer dan één’.

Complimenten en klachten

Mannes Naeff doet zijn uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Daar kun je van op aan. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Deel dat gerust met hem. Liever die kritische feedback waar van geleerd kan worden dan dat het onuitgesproken blijft. Dat delen kan uiteraard tijdens een persoonlijk gesprek. Mocht je dat liever anders doen, dan kun je gebruik maken van het formulier op deze pagina. Op die manier kun je wat achterlaten voor Mannes. En hij komt daar op zijn beurt weer snel op terug.

Een klacht kun je ook delen met Corine Ottevanger; klachtenfunctionaris van Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG). Dit is een onafhankelijk en onpartijdig persoon die je verder kan helpen. De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft maar luistert, adviseert en kan proberen te bemiddelen. Deel jouw klacht via het klachtenformulier, een e-mail naar klacht@sportgeneeskunde.com of telefonisch via 030-2252290.

Juist heel tevreden? Dat hoort Mannes ook graag. Fijn om te horen natuurlijk maar vooral ook omdat die positieve feedback helpt om beter te begrijpen wat juist bijgedragen heeft aan die ervaring. Om van te leren.

Feedback via Zorgkaart Nederland

Mannes is actief op Zorgkaart Nederland. Dat is een website van Patiëntenfederatie Nederland en de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.

Zorgkaart Nederland

Laat gerust iets achter.