Hoe maak ik een afspraak bij Mannes Naeff als sportarts?

Mannes Naeff is MSK-arts én sportarts

In Praktijk Naeff diagnostiseert, beoordeelt en behandelt hij met de kennis vanuit beide vakgebieden.
Echter, verzekeringstechnisch zijn het twee verschillende specialismes.

Consulten bij Praktijk Naeff

Kom je in Praktijk Naeff, dan vallen alle consulten onder “MSK-geneeskunde” en dit wordt vergoed via het aanvullend pakket van je zorgverzekering. Dat geldt ook als je een verwijzing hebt gekregen. Klik hier voor meer informatie over tarieven en vergoedingen van Praktijk Naeff.

Heb je een verwijzing voor een sportarts?

Dan valt dit onder de noemer ‘sportgeneeskunde’. Consulten bij de sportarts worden vergoed via de basisverzekering. Je kunt hiervoor niet terecht bij Praktijk Naeff. Voor een consult bij de sportarts kun je in Deventer terecht op de sportpoli van het Deventer Ziekenhuis (dat is een spreekuur van Mannes Naeff samen met de sportfysiotherapeut en de orthopedisch chirurg). Mannes Naeff is bezig om, samen met het Deventer Ziekenhuis, te kijken of sportgeneeskunde in Deventer breder neergezet kan worden. Mocht daar nieuws over zijn, dan kun je dat hier lezen.

Wil je een sportkeuring laten doen?

Op dit moment worden sportkeuringen en sportmedische onderzoeken niet in Deventer aangeboden. Hiervoor werkt Praktijk Naeff samen met Sportmedisch Centrum Papendal, alwaar hij ook zelf sportmedische onderzoeken kan uitvoeren. Kijk op de website van SMC Papendel voor meer informatie.